PDF sro spb.pro ñ Ikhlas AK PDF/EPUB ☆

ikhlas ebok Ikhlas AK PDFKaseh sanggup buang apa sahaja demi Adam; termasuklah tidak mewarisi harta benda daddy Kaseh sanggup hidup macam orang biasa Percayalah Kaseh bersedia memberi semuanya kerana sekali dalam hidup Kaseh apa yang Kaseh ‘tahu’ apa yang Kaseh ‘mahu’ hanyalah Adam KhalisKata Orang o.

PDF sro spb.pro ñ Ikhlas AK PDF/EPUB ☆

❮Download❯ ➸ Ikhlas AK Author Nirrosette – Sro-spb.pro Kata Adam KhalisHidup ini tak boleh berdasarkan ‘saya suka awak’ dan ‘awak suka saya’ and we live happily ever after – aman bahagia untuk selamanya Tak semudah itu Kaseh Hidup ini ada duri dKata Adam KhalisHidup ini tak boleh berdasarkan ‘saya suka awak’ dan ‘awak suka saya’ and we live happily ever after – aman bahagia untuk selamanya Tak semudah itu Kaseh Hidup ini ada duri dan ranjauKata KasehBagaimana kita berbeza macam langit dengan bumi; Kaseh tak kisah.

Kaseh sanggup buang apa sahaja demi Adam; termasuklah tidak mewarisi harta benda daddy Kaseh sanggup hidup macam orang biasa Percayalah Kaseh bersedia memberi semuanya kerana sekali dalam hidup Kaseh apa yang Kaseh ‘tahu’ apa yang Kaseh ‘mahu’ hanyalah Adam KhalisKata Orang o.

PDF sro spb.pro ñ Ikhlas AK PDF/EPUB ☆

PDF sro spb.pro ñ Ikhlas AK PDF/EPUB ☆ Nama gelaran NirrosetteNama pendek NirNama panjang Sharifah Nur Nirmala Nirrosette Cintafinespun bukan nama sebenarDilahirkan pada August 2011 mengikut kalendar Jemari SeniSangat gilakan bunga ros tak kira warna suka makan gumok itu chomel suka ketawa ketawa itu penawar duka suka chillax chill one corner and relax dan berangan angan that’s my part time job DI used to scribble

10 thoughts on “Ikhlas AK

  1. Juliza Juliza says:

    PDF sro spb.pro ñ Ikhlas AK PDF/EPUB ☆ ikhlas ebok, Ikhlas AK PDFIni kali pertama hamba membaca hasil jemari seni Nirrosette seriously how to pronounce this ya? dan secara total hamba menyukainya Maka hamba fikir tiadalah pembelian ini menjadi pelaburan sia sia Berbaloi jugalah kan ^^Ikhlas AK membawa sebuah kisah yang hamba kira berada pada level ke klise an yang selamat kerana jalan ceritanya bukanlah sesuatu yang baru tetapi tidak pula terlalu bersepah di pasaran seperti kisah kahwin paksa which sadly harus hamba akui hamba pun suka baca kadang kadang P Inilah kisah seorang gadis 'sesat' bernama Kaseh dan seorang 'budak masjid' bernama Adam Dan hamba sangat kagum dengan Nirrosette kerana berjaya mengemudi perwatakan dan menceritakan perjalanan kisah hidup Kaseh dengan agak baikKesilapan pembelajaran dan pembetulan seharusnya penulis diberi markah tinggi untuk ini kerana Ikhlas AK memb


  2. azian2575 azian2575 says:

    PDF sro spb.pro ñ Ikhlas AK PDF/EPUB ☆ ikhlas ebok, Ikhlas AK PDFNur Kaseh Kaisara Muhammad Adam KhalisAdam Khalis anti perempuan bukan gay tapi sangat menjaga batas pergaulan stok 'budak mesjid'Kaseh kaki 'clubbing' for her halal haram who cares?Kata Adam pada Kaseh Ambillah masa banyak mana pun But whenever you decide to retrace your footsteps back to me you'll always find me waitingWaktu Adam melamar Kaseh Sudi tak Kaseh jadi sayang Adam for today tomorrow always?Aduh Sape tak cairKaseh jawab Dengan keizinan Nya Insya AllahSuka dengan novel yang terselit elemen nasihat menasihati ingat mengingati tentang IslamBenarlah Allah always has three 3 replies to our prayersdoa1 Yes2 Yes but not now3 I have a better plan


  3. Gobokairina Gobokairina says:

    PDF sro spb.pro ñ Ikhlas AK PDF/EPUB ☆ ikhlas ebok, Ikhlas AK PDFSebagai salah seorang pembaca siri online dan pernah mengulasnya sebelum ini aku sudah dapat meneka isi dan perjalanan kisah Adam dan Kaseh Dan itu pastinya sukar untuk Nir mengekalkan momentum perjalanan cerita ini kerana beliau perlu berfikir dua kali lebih gigih untuk mengelakkan pembaca awalnya tidak bosan Dan jujurnya untuk menulis review bagi novel ini juga menjadi sukar Sebabnya aku dah tahu kisah dan penghujungnya Jadi ia umpama mengulang semula apa yang pernah aku tulis sebelum ini hee ;P Nir memang aku kenali dengan kisah santai yang manis dan comel Kisah cinta yang bukannya kosong semata mata tetapi diadun dengan penuh pengisian Sepertimana kita dibawa mengenal Kaseh yang jatuh cinta pada Adam dan kemudiannya belajar mengenal sisi lain dalam perspektif hidupnyaKas


  4. Cik Pah Cik Pah says:

    PDF sro spb.pro ñ Ikhlas AK PDF/EPUB ☆ ikhlas ebok, Ikhlas AK PDFAK Adam Khalish dikategorikan lelaki masjid bergandingan dengan Nur Kaseh Kaisara yang playgirl dan merupakan anak jutawan? Mudahkah Adam


  5. vnouraa vnouraa says:

    PDF sro spb.pro ñ Ikhlas AK PDF/EPUB ☆ ikhlas ebok, Ikhlas AK PDFNovel pertama yang saya baca daripada penulis Beli online sebab tertarik dengan cover novel penulisnya daripada Singapore So nak try la baca Ok suka dengan gaya penyampaian penulis Terus tercari cari semua karya penulis untuk jadikan simpan Walaupun ada yang klise saya suka sebab tak meleret leret Novel tak tebal jadi senang nak hadam Heroin orang berada dan parents dia tak mengamalkan apa yang perlu sebagai orang Islam


  6. MamaErra MamaErra says:

    PDF sro spb.pro ñ Ikhlas AK PDF/EPUB ☆ ikhlas ebok, Ikhlas AK PDFNur Kaseh Kaisara Muhammad Adam KhalisMenarik Bagaimana kedua mereka yang punya latarbelakang berbeza bagai langit dan bumi boleh bersatu? Banyak pengajaran yang aku pelajarips aku perasan yang penulis suka guna perkataan 'maha'


  7. Ida Ida says:

    PDF sro spb.pro ñ Ikhlas AK PDF/EPUB ☆ ikhlas ebok, Ikhlas AK PDFI love reading this novelpersonallyBanyak perkara yang boleh kita ambil dan jadikan ikhtibar didalamnya


  8. シティ シティ says:

    PDF sro spb.pro ñ Ikhlas AK PDF/EPUB ☆ ikhlas ebok, Ikhlas AK PDFBacaan santai di PNM e ReaderBorrow from Perpustakaan Negara Malaysia Digital LibraryDialognukilan yang menarikYa Allah jika dia benar untukku dekatkanlah hatinya dengan hatiku Jika dia bukan milikku damaikanlah hatiku dengan ketentuan Mu Amin Ya RabbulalaminHati Adam yang keresahan mula memohon pada yang Esa Ya Allah Engkaulah tempatku bergantung harapan Semoga diriku ini akan sentiasa berada di bawah naungan rahmat Mu Amin Ya Rabbulalamin Ain’t no man is worth it to hurt you okay Not in a million years I’m going to let that man or any other man hurt my sister Not when I’m around“Sebab Kaseh tahu dia baiklah Kaseh nak jadi ke


  9. Zuraimah Ismail Zuraimah Ismail says:

    PDF sro spb.pro ñ Ikhlas AK PDF/EPUB ☆ ikhlas ebok, Ikhlas AK PDFTeringat novel Kak Su bila baca novel niada story lines yg lebih kurang sama Remember novel Jaja Din where Jaja is looking her Mr right yang die cam belakang si lelaki tu je??Different sket kat Ikhlas AK ni heroin yg social tak hengat a playgirl yg every now and then tukar boyfriend jatuh hati dengan hero yang berpewatakan 'ustaz' Jatuh hati tahan gaban okey sanggup berubah demi si 'ustaz'


  10. Inisuha Inisuha says:

    PDF sro spb.pro ñ Ikhlas AK PDF/EPUB ☆ ikhlas ebok, Ikhlas AK PDFI just bought this novel yesterday at MPHstill don't have a time to start a readingPersonally I think this novel uite interesting because it's written by Singaporean it's har


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *