PDF/EPUB Dyadila ¸ Kerana Kau PDF/EPUB ☆ ¸

RIZ ISKANDAR LEO“Yuni kenapa hati Yuni sekeras ini Papa minta maaf apa yang dah papa lakukan pada Yuni Papa buat semua ni untuk Yuni Dan papa yakin Fariz boleh bahagiakan anak papa ni”Ayuni mencebik Dua wajah yang masih kekal memandangnya itu langsung tak dihiraukan“Bahagia? Perkataan tu dah lama hilang Dan jangan ingat saya ikut semua percaturan Dato ni maknanya saya nak bahagia Saya buat sebab saya nak tengok Dato dan perempuan ni menderita Selamanya” jerit Ayuni lagi Entah ke.

kerana ebok Kerana Kau PDFRIZ ISKANDAR LEO“Yuni kenapa hati Yuni sekeras ini Papa minta maaf apa yang dah papa lakukan pada Yuni Papa buat semua ni untuk Yuni Dan papa yakin Fariz boleh bahagiakan anak papa ni”Ayuni mencebik Dua wajah yang masih kekal memandangnya itu langsung tak dihiraukan“Bahagia? Perkataan tu dah lama hilang Dan jangan ingat saya ikut semua percaturan Dato ni maknanya saya nak bahagia Saya buat sebab saya nak tengok Dato dan perempuan ni menderita Selamanya” jerit Ayuni lagi Entah ke.

[Read] ➻ Kerana Kau ➸ Dyadila – Sro-spb.pro “Kalau nak aku terus tinggal dekat sini aku nak bilik lain Aku tak suka bilik ni Dan aku benci warna ni Dan aku juga paling benci kalau orang nak buat baik dengan aku” – NUR AYUNI BALIS“Mungki“Kalau nak aku terus tinggal dekat sini aku nak bilik lain Aku tak suka bilik ni Dan aku benci warna ni Dan aku juga paling benci kalau orang nak buat baik dengan aku” – NUR AYUNI BALIS“Mungkin kau dah hilang ingatan Sekarang ni aku nak ingatkan balik Sejak dua hari lepas aku Fariz Iskandar Leo dah menjadi suami yang sah kepada Nur Ayuni Balis jadi mulai saat ini sama ada kau suka atau tak kau kena bagitau aku ke mana saja kau nak pergi Kalau aku izinkan baru kau pergi” – FA.

PDF/EPUB Dyadila ¸ Kerana Kau PDF/EPUB ☆ ¸

PDF/EPUB Dyadila ¸ Kerana Kau PDF/EPUB ☆ ¸

10 thoughts on “Kerana Kau

  1. Maslina Omar Maslina Omar says:

    PDF/EPUB Dyadila ¸ Kerana Kau PDF/EPUB ☆ ¸ kerana ebok, Kerana Kau PDFDia wanita batuhatinya bekuperasaannya kakudialah Nur Ayuni Balis Byk perkataan yg hilang dari kamus hidupnya lantaran


  2. Ras Ras says:

    PDF/EPUB Dyadila ¸ Kerana Kau PDF/EPUB ☆ ¸ kerana ebok, Kerana Kau PDFNur Ayuni Balis hatinya menjadi beku dan keras kerana dendam Dia puas jika dapat menyakitkan hati orang orang yang menyebabkan dia hilang kasih sayang Sebaik manapun layanan yang diberikan kepadanya dia tetap menolak dengan cara kasar Tidak mengapalah Ayuni kerana akhirnya engkau berubah juga Akhirnya kau sedar dendam itu takkan kemana pun dan memaafkan itu lebih bagus untukmu


  3. Harnani Husin Harnani Husin says:

    PDF/EPUB Dyadila ¸ Kerana Kau PDF/EPUB ☆ ¸ kerana ebok, Kerana Kau PDFDia mengeraskan hati Dia abaikan orang yang ingin sayangkan diaDia berdendam kerana seorang papa yang abaikan dia ibu dan adik sehingga ibu dan adik terlibat dalam kemalanganMasih kecil bergelar yatim tapi bukan piatuKerana wanita berumur itu dan papanya dia kembali menyusup masuk ke syarikat papanya bila dewasaDia membuat hidup papa dan keluarga wanita berusia itu haru biruTapi dia juga penyelamat mereka bila ditimpa musibahDia juga menyintai seorang lelaki bernama suamiDia ialah Nur Ayuni BalisBest cerita ni Kupas bawang banyak sungguh la Sanggup baca sampai pukul 2 pagi Nasib pikir esok kerja Jadi berhenti jap Masuk kerja ada masa sambung sampai habis haha Curi TulangTahniah buat penulis Untuk naskah dendam bersulam air mata kasih sayang


  4. Azilah Azilah says:

    PDF/EPUB Dyadila ¸ Kerana Kau PDF/EPUB ☆ ¸ kerana ebok, Kerana Kau PDFSemalam tercari2 novel ape nk beli tertarik dgn synopsis novel ni so decide beli novel ni lgpun karya2 penulis sebelum ni pn mmg tak mengecewakan Ade sesuatu dlm novel ni yg membuatkan sy sggup menghabiskannya dlm mase beberapa jam je mungkin watak heroin yg pada saya ade kelainanhati batu pendendam sgt berdikari tp dari sudut lain heroin juga seorg yg baik hati penyayang tp hanya ditunjukkan pada org2 tertentu jeNk tahu kenapa mengapa ayuni ni jd cmni bace la mmg berbaloi Dendam takkan membawa kita ke mana2 memaafkan itu yg sebaiknyaHighly recommended to the writer keep it up


  5. Jumay Jumay says:

    PDF/EPUB Dyadila ¸ Kerana Kau PDF/EPUB ☆ ¸ kerana ebok, Kerana Kau PDFsangat menyentuh hatisgt terkesan di hatibkn nya mudah utk menjd seorg nur ayuni baliskelukaan yg ditanggung membtkn dia menjd seorg pendendammembenci darah daging sendiribermacam2 perkara yg dilakukan utk membls dendamnamun segalanya berubah apabila mereka sekeluarga terlibat dlm satu kejadian yg mampu meleburkn segala rs dendamwalau pun kebahagiaan itu sudah hampir di kecapi ayuni pergi meninggalkan segalanyadapatkah dato khalid dan fariz menjejaki ayuni semua itu akn terjwb dlm cerita initahniah bt penuliskarya DD mmg x penah mengecewakanbt kan sy menangis di tgh mlmhuhuhu


  6. Ms. Firda Ms. Firda says:

    PDF/EPUB Dyadila ¸ Kerana Kau PDF/EPUB ☆ ¸ kerana ebok, Kerana Kau PDFDua Kali baca novel ni baru teringat nak buat review Ayuni yg berhati keras Letak apa jenis cecair pun Susah nak lutkelukaan kedukaan yg ditanggung membuat dia jadi begitu Pelbagai rancangan yg dibuat Untuk melunaskan rasa dendam itu Namun berjayakah ayuni? Akan Ada bahagia a tau tidak buat ayuni? Dan siapa pula fariz yg hadir dlm hidup gadis itu?nak tau?Yg tu Kena baca sendiri Tak thrill nak citerkan Overall Jalan cerita menarik Dan tak jemu Sebuah lagi novel yg membuat sy membaca Tampa skip satu sentences pun Well done


  7. Eeyta Eeyta says:

    PDF/EPUB Dyadila ¸ Kerana Kau PDF/EPUB ☆ ¸ kerana ebok, Kerana Kau PDFEmo sangat bila baca buku ni bersengkang mata sampai pukul 3 pagi nak habiskan memang best congrats writer


  8. Faradina Azlin Azahar Faradina Azlin Azahar says:

    PDF/EPUB Dyadila ¸ Kerana Kau PDF/EPUB ☆ ¸ kerana ebok, Kerana Kau PDFBaca cerita ini buat rasa Benci itu Wajaruntuk balut hati x terus kecewa dan terluka


  9. Wan Suraya Nadia Wan Suraya Nadia says:

    PDF/EPUB Dyadila ¸ Kerana Kau PDF/EPUB ☆ ¸ kerana ebok, Kerana Kau PDFTamatjln citer best penuh dgn emosi giler sedih mase penculikkan tu terserlah kasih syg dlm diri sorg Ayuni Perjalanan hidup seorg anak yang diabaikan oleh ayahnya Ayuni Balis membesar tanpa kasih syg dri seorg ayah dibiarkan membesar sendirian slps kematian ibu dan adiknya menjadikan Ayuni seorang pendendam Kejayaan dlm hidup masih tidak mencukupi tanpa meluahkan segala kelukaan hatinya Dia kembali mencri ruang berada dlm lingkungan keluarga ayahnya Dato Khalid untuk memusnahkan kebhgian kluarga itu bagi dia kebhgian mereka atas penderitaan dia dan ibunya dia benci wanita yg tlh merampas kebahgian ibunya tapi lain yg dirancang lain pula yg jd terperngkap menjadi isteri Faris Iskandar anak angkat Dato Khalidhidup Ayuni berantakkan berlaga2 emosi di dlm dirinya disebalik amarah yg di tunjukkkan Ayuni ade sikap yg muliadia sentiasa membatu insan yg memrlukan dia penyayang dia manja dia sgt baiksemua disorokkan dri kluarga bkn harta yg dia inginkan tapi kasih syg yg telah lama dia hilan


  10. Aliza Nai Aliza Nai says:

    PDF/EPUB Dyadila ¸ Kerana Kau PDF/EPUB ☆ ¸ kerana ebok, Kerana Kau PDFFirst and foremost sorry yea buka I biased tapi tak dinafikan Dyadila is one of my favourite writer Memang bila I baca semua kisah Dyadila akan membuatkan emosi I akan dropped at one pointI suka dengan karakter Ayuni yang masih dominant walaupun dah terjebak dlm perkahwinan dan of course hero kita Mr Fariz yg pada I memang poyo Kisah keluarga dan kasih sayangfuhhmemang buat I keluar airmata Thumbs up dlm kelakar ada gilanyadlm ketawa ada tangisnya


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *